Budgetförslag - tillsammans för ett hållbart Uppsala sedan 2002

Idag har vi presenterat vårt förslag till budget för 2007. Ett förslag som bl.a. innebär satsningar på kollektivtrafik, äldreomsorg, integration, förskola, individ- och familjeomsorg samt kvinnofrid.

Mina ansvarsområden är bl.a. kultur och fritid och där är det glädjande att vi satsar på föreningsbidrag, simkunnigheten och investeringar i konstgräsplaner och idrottsanläggningar, bl.a. ska Studenternas rustas upp och det finns utrymme för en multihall eller en hall för friidrott.

Socialdemokraterna och miljöpartiet är överens om att sänka skatten med tio öre 2008 medan vänsterpartiet vill höja skatten 2007 med 20 öre,därmed är vi också emot en skattesänkning 2008. Trots detta står vi gemensamt bakom det budgetförslag som vi nu lägger för 2007.

Oavsett skattenivå finns det ett klart och tydligt alternativ i Uppsalapolitiken, vår majoritet. Budgeten har namnet "Tillsammans för ett hållbart Uppsala sedan 2002". Jag är övertygad om att vi fortsätter tillsammans även efter valet. Vi är överens om så stora delar av budgeten och prioriteringar att  vi kommer att komma överens om skattesatsen.

Kommentarer
Postat av: Anders Eriksson

Är jag bara förvirrad, eller varför finns det inget om det på UNT:s hemsida?

Postat av: Ilona

Bra fråga. UNT kanske gör samma bedömning som abc: "inte tillräckligt högt nyhetsvärde". Det är ju "bara" en budget som rör 180 000 personer. Dessutom innehöll artikeln i papperstidningen felaktigheter. Budgeten innehåller inte investeringsmedel till en multihall vid Fyrishov utan medel till idrottsanläggningar. Multihallen vid Fyrishov är redan finansierad.

2006-04-13 @ 19:47:42

OBS! Kommentarer som jag bedömer som osakliga, rasistiska eller som innehåller personangrepp tas bort

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback