Veckan som gått

Det har varit en tuff vecka så här långt. Arbetsutskott i måndags med debatt på kvällen, tv-debatt på morgonen och sedan förhandlingar hela tisdagen och sedan kvällsarbete för att jobba undan lite annat, förhandlingar hela onsdagen och så både gruppmöte och medlemsmöte på onsdagskvällen. Idag torsdag har det varit lite lugnare och även fredagen ser än så länge lugn ut (peppar, peppar).

Med tanke på att vi skulle ta ett kommunalpolitiskt program var det få på medlemsmötet men det var ju ett väl genomarbetat förslag som medlemmarna hade att ta ställning till. Vi hade ordentliga diskussioner i samband med årsmötet och nu var det bara finjusteringar och vissa beslut som skulle tas. När dessa justeringar är gjorda kommer jag med stolthet att presentera programmet på min hemsida men en ordentligt länk härifrån.

Kommentarer
Postat av: Anders Eriksson

Jag håller med dig om att det var förvånadsvärt få som kom igår, men generellt tycjer jag att det är skoj att det är så många som kommer på medlemsmöten och liknande. Därmed inte sagt att det inte kunde vara fler, men ändå.

Jag håller även med dig om att det kommunalpolitiska programmet blir bra.

Postat av: Ilona

Allt är relativt, vi kan ju vara glada över att inte alla medlemmar kommer på mötena för då skulle ju inte lokalen räcka till. Det var riktigt trevligt att för en gång skull få plats utan att några fick sitta på stolar i caféet.

2006-04-06 @ 17:38:34
URL: http://ilonaw.blogg.se

OBS! Kommentarer som jag bedömer som osakliga, rasistiska eller som innehåller personangrepp tas bort

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback