Bloggliv

Under  sommaren har jag bloggat mer privat än tidigare. Just nu känns det som om jag kommer att fortsätta med flera inte helt politiska inlägg som utgår från mig som person. Men  man vet aldrig, ibland är det som om bloggen lever sitt eget liv. När man ser att de mest populära bloggarna handlar om mode kan jag inte heller låta bli att fundera på om jag ska börja fota mina kläder varje morgon och tipsa om smink och mode. Emellan modet kan jag smyga in små politiska budskap, det är kanske ett bra sätt att nå ut till dem som man annars inte når.

Den mest lästa modebloggen har hittills denna vecka haft 48 000 unika besökare medan den mest läsa politiska bloggen haft närmare 7 000 besökare. Det är skillnad det.

För den som undrar: idag har jag på mig en kjol från mbyM med retromönster i senap brunt och benvitt , köpt på Esthers utförsäljning. Till detta har jag ett senapsfärgat halternecklinne från Åhléns eget märke (köp två för 100 kr) samt ett par bruna slip in-sandaler från Hush Puppies, inköpta på rea i Lindesberg. Smyckena är några år gamla och kommer från Pilgrim.


Kommentarer

OBS! Kommentarer som jag bedömer som osakliga, rasistiska eller som innehåller personangrepp tas bort

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback