Linda Rosings nya stil

Expressen har stylat om frk Rosing från bimbo till politiker. Det går att koka mycket soppa på spiken Rosing och unika partiet. Idag ska partiet ha presskonferens. Expressen låter meddela att personer runt Linda Rosing förhandlar med Strix om en dokusåpa om Lindas väg till riksdagen.

Det unika partiet har inga unika frågor på sin dagordning, frågorna är lika aktuella och viktiga i t.ex. vänsterpartiet. Det enda unika med partiet är att det inte tycks vara ett parti som bärs av sina idéer och sin ideologi utan som huvudsakligen bärs av att vara ett mediespektakel.

Tidigare har jag trott att allt skulle avslutas med ett "haha gick ni på den lätta" på presskonferensen. Nu börjar jag bli orolig för att partiet verkligen kommer att bildas som en programidé för en dokusåpa.  Kanske har jag fel, kanske har Linda Rosings erfarenheter av att vara kvinna på mäns villkor gjort att hon verkligen vill förändra men just nu lutar ju allt mot att hon återigen bara vill ha sin stund i rampljuset.

Kommentarer
Postat av: Erik

Varför är det så viktigt att påpeka att Linda är fröken? Det känns ju inte helt relevant i sammanhanget, snarare lite som en härskarteknik.

2006-08-03 @ 11:19:29
Postat av: Ilona

Jag är rädd för att du har rätt och ska tänka på det i fortsättningen om jag fortsätter att kommentera Rosing och unika partiet.

Jag tror att jag började med det för att jag skrev om alla hennes utspel i pressen om det stundande bröllopet.

2006-08-03 @ 11:22:51

OBS! Kommentarer som jag bedömer som osakliga, rasistiska eller som innehåller personangrepp tas bort

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback