Fotbolls-VM

Långt bort från Uppsala, läsande lättlästa romaner i sommarsolen, infinner sig inte den rätta känslan för politiska kommentarer. UNT skriver idag om arbetsklimatet i Stadshuset. Efter fem månader där måste jag erkänna att jag haft fullt sjå med att sätta mig in i det jag måste lära mig och själv anpassa mig för att fullt ut lägga märke till vad som händer runt omkring. Det är mycket möjligt att det stämmer, att det är en dålig arbetsmiljö i Stadshuset. En del av det som står i artikeln känner jag själv igen. Min företrädare Britt Löfgren har ju också varit kritisk.

Fotbolls-VM är ju inte lika aktuellt längre men historen med Zidane och Materazzi rullar på, vad sa egentligen Mazeratti? Runt om världen sitter det läpptolkare och andra förståsigpåare och gissar. På andra håll i världen sitter det kreativa människor. En del av dem har lämnat bidrag till de här sidan     
http://www.theregister.co.uk/2006/07/13/zidane_headbutt_outrage  där man kan se alternativa händelseförlopp, hur fransmän såg attacken, hur den såg ut i italienares, amerikaners osv. En sida som verkligen rekommderas. Min favorit är Zidane räddar Materazzi från lönnmördare.

Kommentarer

OBS! Kommentarer som jag bedömer som osakliga, rasistiska eller som innehåller personangrepp tas bort

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback