Konstig vecka

Veckan som gick var verkligen konstig. Inte nog med att jag tog fel på utbildningsdagen, jag fick hela min vecka förryckt av ytterligare två felskrivningar i kalendern. På tisdagen var jag på väg till en nätverksträff, bara för att upptäcka att den var i mars. På fredagen trodde jag att jag skulle på studiebesök men vis av veckans trassel dubbelkollade jag och självklart hade jag skrivit fel. Det var i mars det också.

När jag gick hem i fredags glömde jag arbetsutskottets handlingar så jag fick ge mig iväg idag för hämta dem. Handlingarna till arbetsutskottet kommer på fredag eftermiddag och utskottet är redan på måndagen så det är bara helgen att läsa på. Lite tråkigt att ingen helg är helt fri från arbete och politik.


Kommentarer
Postat av: Galaxa

Hihi... Är du inte nervös för vad som ska hända den 17:e mars? Mötet skulle ha varit i...?

2007-02-26 @ 23:34:09
Postat av: Galaxa

Det blir väl ännu värre mars när du konstaterar att det var i februari det var... Bäst du dubbelkollar dessa datum redan nu.
;-) Skämt åsido..!

2007-03-01 @ 00:30:33
Postat av: Galaxa

Asså: Min första kommentar syntes inte när jag gick in. Därav min andra. Det var inte meningen att tjata. Så j-a rolig var jag ju inte!

2007-03-01 @ 00:31:59
Postat av: Ilona

Din första kommentar syntes inte för mig heller,såg den i redigeringsläge men inte efter inlägget. Å så dyker den upp när du lägger kommentaren igen. Hade jag vetat det kunde jag ju lagt ut mitt svar utan att det sett konstigt ut.

Har jag fel om den 17 mars blir det kris, då ska jag på axelröntgen för att få besked om jag får ställa mig i kö till axelkirurgin och sedan ska jag på damernas sm-final i bandy med efterföljade bankett.

Tänk om det var i februari?

2007-03-01 @ 08:00:14

OBS! Kommentarer som jag bedömer som osakliga, rasistiska eller som innehåller personangrepp tas bort

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback