Noll koll i omvandlingsfrågan

När jag läste dagens Uppsalatidningen blev det helt klart att socialdemokraterna inte haft någon koll på omvandlingen av hyreslägenheter till bostadsrätter. Uppsalatidningen har ett helt uppslag om ombildning och intervjuar Uppsalahems socialdemokratiska andra vice ordförande, Annika Lindh. Lindh har i den intervjun ingen aning om att hennes styrelse inte har mandat att sälja lägenheter. Vilket då innebär att Uppsalatidningen inte heller är rätt informerade om vilka beslut som fattats och vilket mandat Uppsalahems styrelse har. Med tanke på att min insändare skickades in till UNT i mitten på förra veckan kan jag konstatera att jag borde skickat den till Uppsalatidningen också.

--------

Den som är uppmärksam kan se att jag nu ändrat min banner och lagt tillbaka den gamla presentationsbilden. Det får se ut så här ett tag men jag kanske ändrar igen snart.

--------

Idag har vi haft en utbildningsdag för vänsterpartiets kommungrupp. Mycket mediahantering men också hur vi ska agera som grupp och i de nämnder/styrelser som vi sitter i. Jobbigast under dagen var att jag hostat till mig ett ryggskott. Inte så att jag inte kan röra mig men efter att jag suttit still har jag svårt att gå. För några år sedan träffade jag ofta en kvinna som kunde få ryggskott av att nysa. Konstigt tyckte jag då men nu vet jag hur lätt det är.

Kommentarer

OBS! Kommentarer som jag bedömer som osakliga, rasistiska eller som innehåller personangrepp tas bort

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback