Kim Källström äter säkert också tacos

Bra krönika i dagens DN om herrfotbollslandslagets mittfält. Där förklarar Johan Esk varför Kim Källström inte finns med i startuppställningen. Den offensive mittfältaren behövs i defensiven.

Jag tycker att bästa laget ska spela. Esk visar i sin krönika varför det är fördel Svensson. Den bäste spelaren är inte alltid den spelare som passar bäst in i spelsystemet. Kim Källström är inte en tillräckligt bra spelare för att vara den som spelssystemet byggs upp runt. Så länge han inte är det får han acceptera att Svensson bättre kompletterar de spelare som laget byggs upp runt. Det ska vara rätt man på rätt plats. Om Kim Källström som offensiv mittfältare blir en viktigare lagdel än Fredrik Ljungberg som yttermittfältare då kan han räkna med att få spela och att laget byggs upp runt honom istället.

Än finns det ingen anledning för mig att lämna Facebook och gruppen "Kim Källström äter säkert också tacos" på ett tag. En grupp som jag inte är med i för att jag tycker att Anders Svensson är en bättre spelare än Kim Källström utan för att jag är trött på alla som kräver att Kim ska spela före Anders, utan att ens fundera på om det vore bra för landslaget eller inte. En motrörelse är en bra rörelse det också!
Andra bloggar om ,  

Kommentarer
Postat av: Sarah

snyggt där! :)


OBS! Kommentarer som jag bedömer som osakliga, rasistiska eller som innehåller personangrepp tas bort

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback