Tips inför helgen

Eftersom jag har fullt upp med kommentarerna på mitt inlägg om porrbilar, Kvinnors rätt till det offentliga rummet, och har andra saker att göra idag, bl.a. skriva klart en debattartikel, nöjer jag med mig att länka till några läsvärda inlägg:

Freedom Will Come, En Film Om Osanloo - av Anders Eriksson om internationell arbetarsolidaritet: "De senaste dagarna har det åter börjat röra något på sig, sedan det kommit fram att de iranska myndigheterna förvägrar Osanloo den sjukvård som krävs för att hans ögon inte ska förstöras."

Porrmotstånd - moralism eller jämställdhet? - Lukas Romson - socialdemokratisk man som kommenterar andra socialdemokratiska mäns bloggar: "Ingen av dessa män verkar ens för ett ögonblick fundera över om det ens kan finnas ett problem med den objektifierande och sexualiserande bild av kvinnor som den kommersiella heteroporren sprider."

Diaboliad - Esbati skriver om kommentarerna runt uttrycket Djävulen sitter i detaljerna: "Under partiledardebatten idag sällade sig Mona Sahlin till det satanistiska lägret! Detta fruktansvärda tilltag går dock inte osett förbi inkvisitionen den kritiskt granskande journalistiken."

Djävulskt roligt - den alltid lika lysande Josefin Brink spinner vidare på Esbatis Diaboliad: "Exempelvis kommer jag vid första lämpliga tillfälle ta upp frågan om "arbetslinjen" - exakt var går den? Ska man stå bakom eller framför linjen i fråga? Vore det inte mer effektivt med ett stängsel eller kanske en mur?"

Kommentarer

OBS! Kommentarer som jag bedömer som osakliga, rasistiska eller som innehåller personangrepp tas bort

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback