Lögn lögn och förbannad dikt

I morse när jag slog upp Upsala Nya Tidning blev jag förvånad. Jag är visserligen van vid att högerpolitikerna i debatten tillskriver mig och vänstepartiet åsikter som vi inte har men att läsa rena lögner i UNT det händer inte fullt lika ofta. Sist var det i en nyhetsartikel och där kunde de ju breda ut sig och sedan hävda att det var journalisten som tolkade dem fel.

En insändare skriver de ju däremot själva. Just den här insändaren var dessutom så viktig att samtliga borgerliga kommunalråd hade skrivit under den.

Nåja, de ljugande högerpolitikernas insändare var ett svar på en tidigare insändare från en ilsken medborgare som ondgjorde sig över planerna på ett nytt stadshus. 
Förslag om stadshus provocerar i kristid, skrev insändarskribenten. Idag svarade borgarna med att ett nytt stadshus inte är aktuellt, det har bara en socialdemokratisk politiker och vänstepartiet föreslagit. Det är lögn och förbannad dikt. Vänsterpartiet har inte föreslagit att ett nytt stadshus ska byggas. Det är oerhört provocerande att läsa sådana lögner från kommunens högst ansvariga politiker.

Kommentarer

OBS! Kommentarer som jag bedömer som osakliga, rasistiska eller som innehåller personangrepp tas bort

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback