Information istället för dialog

När det nu kommit nya förslag om vilka skolor i Uppsala som ska läggas ned har inte nämnden medborgardialoger utan informationsmöten. I dagens UNT skriver en besviken förälder om hur majoriteten betedde sig på mötet:
Om Karolina Hilding: "Hon agerade irriterat redan från start och sedan ställde hon sig upp, pekade med hela handen ut mot folkhavet och krävde att vi ska vara tysta och lyssna på vad politikerna hade att säga."

Om Cecilia Forss: "När mamman och pedagogen från Jumkil pratade frågar Cecilia Forss (M) om hon hade många sidor kvar. Gör man så?"

Denna bild bekräftas av andra som var där. De lyssnade inte på oss, de har redan bestämt sig, är några av de röster som jag hört.

Tyvärr kunde jag inte vara med själv men vänsterpartiets Jeannette Escanilla har deltagit på båda mötena. Nästa vecka kommer vi i vänsterpartiet att gå igenom förslaget och ta ställningen. Ett hett tips är att vi inte kommer att säga ja.

Kommentarer
Postat av: Galaxa

Cecilia Forss är nästan mer oförskämd än Lena Hartwig. Och det vill inte säga lite. Och Karolina Hilding är nog den gnälligaste person jag hört.De där medborgardialogerna är värdelösa när politikerna är nonchalanta som få och folk i allmänhet inte bär sig åt som folk. För det ska gudarna veta, att deltagarna på mötet var ociviliserade till tusen!


OBS! Kommentarer som jag bedömer som osakliga, rasistiska eller som innehåller personangrepp tas bort

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback