Så mår partierna

För ett tag sedan fick jag en liten enkät från Aftonbladet. Jag trodde att jag var en av många vänsterpartister som fått den. I dagens Aftonbladet ser jag att jag är ensam representant för Vänsterpartiet. Hade jag förstått det hade jag nog varit  lite mer utförlig i mina svar.

Hur som helst för att se vad jag och andra bloggare (från de andra partierna tycker) så finns artikeln här:
Så mår partierna.

Eftersom tidningen har tagit bilden från den här bloggens presentation (utan att fråga, för övrigt) och den bilden är manipulerad och färgad så sätter jag in en bild där man kan se hur jag ser ut. Ifall att någon skulle följa Aftonbladets länk hit till min blogg.  Dels en bild som togs i samband med valrörelsen 2006 (dvs. en officiell bild), dels en bild som togs när jag gjort mig klar för att gå på bröllop (lite fixad den också).

Uppdatering: efter att Aftonbladet läst min blogg togs bilden bort, en ny bild ska läggas upp.

föreställer mig   föreställer mig 

Kommentarer
Postat av: Markus "LAKE" Berlgund

Nu verkar bilden vara borttagen...För övrigt kul att vi Uppsalabor har fått så mycket utrymme. Hanna W från Centerpartiet bor ju också i Uppsala, precis som lilla jag:<a href='http://lakonism.blogspot.com/2009/09/jag-ger-goda-rad-till-alliansen-i.html'>Jag ger goda råd till Alliansen i Aftonbladet</a>Ha en härlig helg!

Postat av: Markus "LAKE" Berlgund

Oj, den länken funkade inte så bra. Här är en bättre:http://lakonism.blogspot.com/2009/09/jag-ger-goda-rad-till-alliansen-i.html:-)

2009-09-18 @ 11:56:57
URL: http://lakonism.blogspot.com/

OBS! Kommentarer som jag bedömer som osakliga, rasistiska eller som innehåller personangrepp tas bort

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback