Bästa bärbara datorer för Call of Duty-älskaren!

Du som älskar Call of Duty vill förstås spela det i alla situationer, även när du befinner dig på resande fot. Om du ofta reser, vare sig det är nöje eller arbete det gäller, behöver du en bärbar dator som kan hantera Call of Duty på högre inställningar och med en högre bildfrekvens. Detta innebär förstås en dedikerad speldator med rejäl prestanda. Här nedan hittar du några av dem bästa bärbara datorerna för Call of Duty!

Bärbara datorer för Call of Duty

Det är inte vilken dator som helst som kan hantera de allra senaste Call of Duty-spelen. Du behöver en riktigt kraftig bärbar dator om du vill kunna spela på högre inställningar och med en smidig bild.

Dell Inspiron G3 15 – Budget

För dig på en budget kan denna snygga 15-tummare vara av intresse. Dell Inspiron G3 15 kommer nämligen utrustad med Nvidia GeForce GTX 1650, minst 8GB RAM och minst 512GB NVMe SSD. Detta är alltså en riktigt prisvärd dator som gör det lätt att njuta av ditt spelande!

ASUS ROG Zephyrus G14

Du som vill ha det allra bästa som pengar kan köpa borde ta en titt på denna härliga dator från det välrenommerade ASUS. Här får du nämligen ett kraftfullt RTX 3060-grafikkort, 1440p-skärm, 1TB SSD och 32GB RAM. Perfekt för dig som inte vill kompromissa med spelkvaliteten. Denna dator gör dig till en bättre Call of Duty-spelare!

ASUS ROG Strix G15 – Prisvärd

Denna laptop är otroligt prisvärd. Här får du nämligen ett av de senare grafikkorten från Nvidia, GeForce RTX 3050, till ett riktigt bra pris. Denna dator rekommenderas därför till dig som inte vill spendera för mycket, men vill ha något högre prestanda jämfört med en budgetdator.

Sammanfattning

För Call of Duty-fantasten behövs en riktigt bra dator, särskilt om du vill spela på resande fot. I listan ovan hittar du alternativ som passar alla budgetar!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *