Mer om spelet Call of Duty: Ghosts

Nedan kan du läsa mer om spelet Call of Duty: Ghosts som är en del i spelserien Call of Duty. Call of Duty är ett världskänt spel som prisats flera gånger, allra senast som ett av årtiondets mest spelade spel.

Call of Duty: Ghosts

Det här spelet kretsar kring ett amerikanskt specialförband som kalls för Ghosts. Precis som i de andra spelen i serien så finns det en del kopplingar till verkligheten. Andra spel i serien baserar sig på historiska händelser och det här spelet gör det också till viss del.

Även om det både är en del av nutiden och dåtiden att använda sig av specialförband har inte det här specialförbandet funnits i sin exakta form. Specialförbandet i spelet består av soldater som är tränade att utför uppdrag på fiendens sida och det har förekommit genom historien också. I spelet kretsar det kring den amerikanska kaptenen Walker som med sällskap av sina söner ska träna förbandet.

Spelet utspelar sig i en tid när kärnvapen förstört Mellanöstern och när världens stormakter är länder med kontroll över oljan. Det går ut på att vara en del av specialförbandet och framför allt att se till att fler inte blir hjärntvättade på samma sätt som spelets antagonist har blivit. Om du vill se var historien leder så är spelet att rekommendera.

För den som hellre tar reda på mer om spelet så finns också podcasts, videor och andra medier som handlar om Call of Duty, andra spel i serien och andra spel generellt. Om du är intresserad av att vara en del av industrin runt omkring spelet kan du både starta din egen podcast eller till och med sända egen radio med hjälp av bl.a. en fm sändare. På det sättet kan du dela med dig av dina erfarenheter till andra likasinnade.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *