Spela Call of Duty på iPhone

Call of Duty: Mobile släpptes 2019 och var den första specialutvecklade versionen för smartphones samt surfplattor. Spelet blev en otrolig succé och kunde laddas ner till både Android och iOS helt gratis. Otroligt nog blev Call of Duty: Mobile det mest framgångsrika mobilspelet i världen och slog ut konkurrenter såsom PUGB Mobile samt Fortnite.

Succén fortsätter

Givetvis fortsatte succén med bland annat Call of Duty: Mobile säsong 4 som bland annat gav en ny karta, uppdaterad Battle Pass samt multiplayer. Spelet innehöll ett Battle Royal-läge och flera varierande spellägen för mulitplayer. Som sig bör var säsong 4 tillgänglig för både iOS samt Android. Det är gratis att spela Call of Duty: Mobile, allt du behöver göra är att ladda ner spelet på din smartphone eller surfplatta.

Spela på mobilen

För att kunna spela Call of Duty: Mobile behöver du en uppdaterad iPhone eller Android. Spelet bör fungera bra på de flesta iPhone modellerna såsom iPhone 14. Dom nyare iPhone är ganska dyra och kostar många gånger mer än en bärbar dator. Det gäller därför att skydda din dyrgrip från skador. Det kan lätt hända att du tappar din dyra iPhone 14 när du till exempel spelar spel och en billig försäkring är att skaffa ett iPhone 14 Pro skal. Hos Nudient online kan du välja bland massor av snygga iPhone 14 Pro skal till bra pris. Skalen kommer i flera olika färger och design men alla kommer att ge din mobil ett optimalt skydd. Ett iPhone 14 Pro skal är inte bara attraktivt utan kommer även att skydda din iPhone från stötar samt slag samt kommer att förlänga livslängden på din mobil. Som kund hos Nudient får du snabb frakt och 30 dagars öppet köp.

Nya Call of Duty: Mobile

Den allra nyaste Call of Duty: Mobile säsong 6 heter To The Skies och bjuder spelare på nya vapen och kartor. CoD Mobile säsong 6 har ett nytt tema och handlar om luftrummet vilket innebär att du får flyga, men akta dig för luftvärnsvapen. Spelet har en ny medelstor karta, Favela, som är spridd över olika nivåer och erbjuder flera olika speltyper. Spelet innehåller nya vapen, L-Car 9 som är en helautomatisk pistol och en kulsprutepistol KSP 45 med tre skott. Mer spännande är det nya flygplanet, Jackal, som du kan använda på Battle Royale-kartor för att utföra markattacker eller slåss mot hundar. Jackal har utrustats med missiler, en gattling gun och flares vilket ger variation i ditt spelande.

För dig som gillar att spela Call of Duty: Mobile säsong 5 bjuder nu spelet på ett nytt battle pass, nytt användargränssnitt, uppfräshchade klankrigssidor och en uppdaterad butik. Med en ny medelstor karta, Apocalypse från Black Ops Cold War, kommer du att få uppleva action i mycket högt tempo. Spelet innehåller även nya vapen som till exempel Oden, ett bullpup-attackgevär och Echo-granaten som kommer att avslöja var fienden är.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *