Call of Duty Black Ops 3

Hösten 2015 släpptes en efterlängtad uppföljare i serien Call of Duty. Serien är ett av de populäraste tv-spelen som någonsin har lanserats och det har sålt i miljoner exemplar totalt. Black Ops är den senaste versionen och nu när Call of Duty Black Ops III släpptes till förväntansfulla fans var det kulmen på en utveckling som har pågått under flera år. Tanken är att Call of Duty Black Ops III ska vara det bästa spelet hittills i serien – och sett till tekniska specifikationer liksom kritikernas mottagande tycks versionen kunna motsvara mycket av förväntningarna som har ställts på spelet.Call of Duty Black Ops 3 1

Eftersom Black Ops-serien är en värld som spelaren deltar i kronologiskt utspelar sig handlingen 40 år efter den senaste versionen – Black Ops II. Det betyder att året är 2065 när spelaren går in i spelet och det visar sig tydligt i miljöerna. I den här världen är det nämligen inga rosiga och mysiga miljöer som spelaren får vistas i. Istället är det en postapokalyptisk känsla som förstärks av ett ständigt mörker som omsluter sig kring spelaren – antingen genom en grå himmel eller en kolsvart natt. Lyckligtvis har du förstås verktyg som lampor för att kunna orientera dig genom spelet och slutföra dina uppdrag.

Det är just uppdragen som är den huvudsakliga aktiviteten för alla Black Ops III-spelare. Precis som i tidigare Call of Duty-spel går spelet ut på att du ska kunna slutföra uppdragen som du får inom den angivna tidsramen. Det kan handla om alltifrån att befria några fångar till att avrätta en motståndare. Under spelets gång kan du uppgradera din egen utrustning och eftersom du deltar i en sammanhängande berättelse har du alltid kvar din egen karaktär hela vägen. På så sätt blir Call of Duty Black Ops III kul att spela även efter hundratals timmar eftersom du fortfarande kan utveckla dig själv.

Black Ops III finns till både tv-spelskonsoler och PC. Numera är multiplayer-läget det absolut vanligaste, vilket gör att du enkelt kan spela mot kompisar. Det finns också möjlighet att spela direkt över nätet och på så sätt möta andra Call of Duty-fans för att mäta era krafter och se vem som är bäst på att slutföra uppdragen.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *